reklam
reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
reklam
Google News

“ÖZEL GENÇ KOMEK” ÖZEL ÖĞRENCİLERİN GELİŞİMİNE KATKI SAĞLIYOR

Son Güncelleme :

10 Ağustos 2023 - 8:44

/ 122 kez okundu kez okundu.
reklam
“ÖZEL GENÇ KOMEK” ÖZEL ÖĞRENCİLERİN GELİŞİMİNE KATKI SAĞLIYOR
reklam

Konya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Özel Genç KOMEK Yaz Okulu, bu yaz 4 okulda 345 özel öğrencinin katılımıyla devam ediyor. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, özel öğrencilerin resimden el sanatlarına, değerler eğitiminden gastronomiye, akıl-zeka oyunlarından müziğe kadar birçok etkinlikle dolu dolu bir yaz dönemi geçirdiğini söyledi.


Konya Büyükşehir Belediyesi Genç KOMEK Yaz Okulu’nda özel öğrenciler de yaz tatillerini eğlenerek ve öğrenerek geçiriyor.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Genç KOMEK Yaz Okulu’nun 31 ilçede 7-14 yaş arası 27 binden fazla öğrencinin katılımıyla devam ettiğini söyledi. Genç KOMEK kapsamında her yıl “Özel Genç KOMEK Yaz Okulu” da düzenlediklerini kaydeden Başkan Altay, bu kapsamda özel gereksinimli öğrencilerin ve ailelerinin yaz dönemini en verimli şekilde geçirmeleri amacıyla kapsamlı çalışmalar yürüttüklerini ifade etti.

“ÖZEL ÖĞRENCİLER DOLU DOLU BİR YAZ GEÇİRİYOR”

Özel öğrencilerin eğlenirken öğrenecekleri bir eğitim programı bulunduğunu kaydeden Başkan Altay, “Özel çocuklarımız değerler eğitimi başta olmak üzere, resim, dokuma, el sanatları, makrome, gastronomi, okçuluk, akıl-zeka oyunları ve müzik gibi birçok farklı alanda eğitimlere katılıyor. Ayrıca gezi ve piknik gibi çeşitli etkinliklerin yanı sıra havuz etkinliklerinden de yararlanan yavrularımız dolu dolu bir yaz dönemi geçiriyor. Özel şişli escort çocuklarımız burada aldıkları eğitimlerle ve yüreklerindeki güzellikle yarınlara çok daha güçlü olarak yürüyor. Biz de onların gelişimleri için üzerimize düşen ne varsa bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

ÖĞRENCİLER VE ÖĞRETMENLER ÇOK MEMNUN

Özel eğitim öğretmenleri, özel öğrenciler için yaz döneminde verilen eğitimlerin, yıl boyunca verilen eğitimlere sağladığı destek açısından çok kıymetli olduğunu vurgulayarak, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a teşekkür etti.
Özel öğrenciler de Genç KOMEK Yaz Okulu’na gelmeyi çok sevdiklerini, katıldıkları derslerde ve etkinliklerde çok eğlendiklerini söyledi.

ÖZEL GENÇ KOMEK 4 OKULDA 

Bugüne kadar 859 özel öğrencinin kaydı alınan Özel Genç KOMEK Yaz Okulu bu yıl il merkezinde bulunan Rebii Karatekin İlkokulu, Karatay Özel Eğitim Meslek Okulu, Konevi İşitme Engelliler Okulu ve Selçuklu Özel Eğitim Meslek Okulu olmak üzere 4 okulda devam ediyor. Toplam 345 öğrenciye hizmet veren okullarda 70 öğretmen görev alıyor.

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.