reklam
reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
reklam
Google News

Öğrenci Dostu Başkan Oprukçu’nun ‘Kırtasiye Desteği’ Bu Yıl Da Sürüyor

Son Güncelleme :

05 Eylül 2023 - 8:52

/ 775 kez okundu kez okundu.
reklam
Öğrenci Dostu Başkan Oprukçu’nun ‘Kırtasiye Desteği’ Bu Yıl Da Sürüyor
reklam

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine geçen yıl başlattıkları kırtasiye desteğini devam ettiriyor, bu eğitim-öğretim yılında da öğrencilerin yanında olup, çocukların yüzlerini güldürmeye devam ediyor.

GELECEĞİMİZİN TEMİNATI OLAN ÇOCUKLARIMIZ BİZİM İÇİN KIYMETLİDİR

Hemşerilerinin her an yanında olduklarını ve geleceğin aydınlık yüzü olan çocuklara daima destek olacaklarını vurgulayan Başkan Oprukçu: “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için Ereğli Belediyesi olarak üzerimize düşeni en iyi şekilde yapma yönünde özverili bir gayretin içerisindeyiz. Çocuklarımızın geleceği için eğitimin ne kadar önemli olduğu bilinciyle bir nebze de olsa destek olmak istedik. Bu noktada belediye olarak, yeni eğitim-öğretim dönemi öncesinde ailelere destek olmak için kırtasiye yardımında bulunuyoruz. Yaptığımız kırtasiye yardımıyla, yeni eğitim-öğretim döneminde çocuklarımızın yüzlerini güldürmek, ailelerini mutlu etmek ve hayır dualarını almak her şeyden önemli, özellikle geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız bizim için kıymetlidir. Eğitime destek kapsamında eğitim yuvalarımıza destek olarak her türlü ihtiyaçlarını karşılamak için çaba göstermenin yanında bu tür sosyal sorumluluk hizmetlerimizi gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Yeni eğitim-öğretim yılının hayırlara vesile olmasını temenni eder, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.